Nazad

Morava preplavila Čačak

Izvor: OK RADIO - Sport - Petak 26.10.2012 - 09:46

Košarkaši Morave savladali su, u 4. kolu 2. Muške lige Srbije, ekipu Mladosti iz Čačka, rezultatom 71:66, po četvrtinama 19:23, 22.18, 13:12, 17:13.

Stanković
Meč je igran u Vladičinom Hanu, pred preko 800 gledalaca koji su zdušno bodrili svoje ljubimce, a sudije Ivana Milovanović, Aleksandar Marinković i Milan Nikolić odlično su obavili svoj posao.
  
Trener Vlada Marinković zadovoljan je pobedom i zalaganjem svojih košarkaša.
 
- Čestitam mojim momcima na pobedi, a posebno publici na navijanju. Ekipa Mladosti je jedna od najstarijih po stažu u ligu, a po sastavu izuzetno talentovana koja godinama na najbolji način predstavlja školu košarke iz Čačka. 
 
Meč je bio izjednačen, neizvestan i do pobede smo došli u poslednjoj četvrtini kada smo bili koncentrisaniji od gostiju – kaže Marinković.
 
U ekipi Morave bolji od ostalih bili su Nemanja Stanković i Antonije Mitrović, a kod gostiju Strahinja Petković.
 
Koševe za Moravu su postigli: Pavlović 3, Stojković 13, Stanisavljević 3, Milenković 6, Stojanović 4, Ilić 2, Grujić 8, Stanković 22, Mitić 10.
 
Koševe za Mladost su postigli: Aranjac 6, Vučićević 13, Avramović 10, Petković 19, Janković 10, Spasić 8. 
 

Košarkaši Morave, narednu utakmicu igraju protiv ekipe Radničkog u Obrenovcu. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: