Nazad

Murinjo u problemu - "otišla" oba leva beka!

Izvor: Mondo - Sport - Ponedeljak 15.10.2012 - 10:29

Na pripremama reprezentacija povredili su se i Marselo i Koentrao. Marselo pomolio kost stopala i sledi mu operacija, pa pauza od tri meseca. Levom nogom ne igra niko od zdravih igrača odbrane Reala.

ilustracija

Reprezentativne obaveze sredinom oktobra skupo, možda i preskupo mogu da koštaju Real Madrid i njegovog trenera Žoze Murinja.

Oba leva beka koje Murinjo ima u timu, ujedno i jedini igrači odbrane koji barataju levom nogom, povredila su se u dva dana. Prvo Fabio Koentrao u meču Rusija - Portugal (zamenjen na poluvremenu), a onda i Marselo, koji će zbog povrede zadobijene u trening kampu Brazila odsustvovati sa terena cela tri meseca!

Marsela (24) najverovatnije čeka operacija, jer prve informacije iz Brazila govore da je polomio petu metatarzalnu kost u desnom stopalu. Ovakve povrede uglavnom znače pauzu od tri, do četiri meseca.

"Biću dobro uskoro", rekao je Marselo novinarima, ali je mislio na...

"Ima mnogo vremena do Kupa konfederacija 2013. godine, nadam se da ću učestvovati".

Očigledno je da neće skoro igrati za Real Madrid.

Murinjo sada mora da gleda ka Portugalu i sačeka vesti o težini Koentraove povrede. On je s bolnom grimasom izašao na poluvremenu meča na "Lužnjikiju", ali i dalje nema jasnih najava o težini povrede.

Svi su izgledi da će Murinjo narednog vikenda protiv Selte iz Viga morati da improvizuje rešenje uz levu aut liniju. Nijedan zdrav igrač odbrane nije levonog, a u celom timu to su još samo ofanzivni vezisti Mesut Ozil i Anhel Di Marija.

U Real Maridu B, Murinjo ima Horhea Kasada (23), koji je došao iz Rajo Valjekana i nikada nije igrao za seniorski tim slavnog kluba.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: