Nazad

Nadal: Nadam se da ću igrati u Abu Dabiju

Izvor: Mondo - Sport - Petak 26.10.2012 - 22:25

Španski teniser, koji je zbog povrede kolena van terena još od juna, rekao je da želi da nastupi na egzibicionom turniru u Ujedinjenim Arapskim Emiratima krajem decembra.

Nadal

Rafael Nadal je 28. juna izgubio duel od Lukaša Rosola u drugom kolu Vimbldona i nakon toga usledila je duga pauza. Problemi sa kolenom koje ima već duže vreme dijagnostikovani su kao Hofa sindrom, pa mu je preporučeno mirovanje.

On je definitivno potvrdio da neće nastupati ni na završnom turniru sezone, Masters kupu u Londonu koji počinje 5. novembra, iako se kvalifikovao, kao i za reprezentaciju Španije u finalu Dejvis kupa protiv Češke u Pragu, od 16. do 18. novembra.

Ipak, izrazio je želju da učestvuje na egzibicionom turniru u Abu Dabiju, koji startuje 27. decembra.

"Nadam se da ću moći da nastupim u Abu Dabiju. Voleo bih da 2012. godinu okončam na terenu", napisao je Nadal na svom Twitter profilu.

Egzibicija u Abu Dabiju, prema oceni organizatora, trebalo bi da okupi najbolje svetske igrače - Novaka Đokovića, Endija Mareja, Davida Ferera, Tomaša Berdiha, a učešće je potvrdio i srpski teniser Janko Tipsarević.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: