Nazad

NBA: Parker utišao "grmljavinu"

Izvor: B92 - Sport - Petak 02.11.2012 - 11:05

Košem Tonija Parkera u poslednjoj sekundi, San Antonio Sparsi savladali su Oklahoma Siti Tander 86:84, u jedinoj NBA utakmici u noći između četvrtka i petka.

nba

Parker je u reprizi finala Zapadne konferencije ubacio 14 poena u poslednjoj četvrtini, a nije mogao da ga zaustavi ni najbolji bloker lige Serž Ibaka.

Francuz je 30 sekundi pre kraja pogodio trojku za 84:84, da bi nakon što je Lenardu ukrao loptu ispred Durenta, pogodio sa poludistance preko Ibake, priredivši drugi veliki šok za Tander, posle odlaska Hardena.

Parker je meč završio sa 14 poena i 11 asistencija, a najefikasniji u Sparsima bio je Tim Dankan sa 20 poena uz 8 skokova i 3 blokade. 13 poena dodao je Deni Grin, a 11 Stiven Džekson.

Kevin Durent je ubacio 23 poena uz 14 skokova i 5 asistencija za Tander, 18 poena dodao je Rasel Vestbruk (8sk, 5as), dok je 15 imao Kevin Martin, momak koji je stigao umesto pomenutog Hardena. Serž Ibaka je dodao samo 4 poena uz 9 skokova.


 Sparsi su ostvarili drugu pobedu, Tander je poražen na premijeri sezone.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: