Nazad

Nemci u šoku, ali i Ibra

Izvor: Mondo - Sport - Sreda 17.10.2012 - 14:01

Napadač švedske reprezentacije o nestvarnoj utakmici protiv Nemačke u kvalifikacijama za Mundijal: "Ovo još nisam doživeo".

ilustracija

Fudbal je igra u kojoj 11 protiv 11, a na kraju uvek pobede Nemci, izjavio je davno legendarni engleski fudbaler Gari Lineker.

Do sinoć.

Nestvarnu utakmicu odigrali su Nemačka i Švedska, a rezultat je na kraju bio 4:4, iako su Nemci do 62. minuta vodili 4:0!

Šveđani su se vratili iz mrtvih na "nemačku kartu" - upornošću i karakterom. Selektor nemačkog tima Joakim Lev je šokiran, ali ništa manje nisu ni Šveđani.

"Ne znam da li je ovo moguće objasniti. Ostalo nam je pola sata do kraja utakmice, malo ko je verovao da bi moglo da se završi nerešeno, ali mi jesmo. Kao da je u drugom poluvremenu izašlo drugačijih 11 fudbalera, igrali smo dijametralno suprotno nego u prvom delu. U prvih 45 minuta igrali smo kukavički, sa previše respekta prema Nemcima. Ne mogu da objasnim sve ovo. Stvarno sam svašta prošao u fudbalu, ali ovako nešto - nikada", rekao je Zlatan Ibrahimović strelac prvog gola za Švedsku, odnosno gola koji je "otvorio" Nemce i mogućnost u podvig.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: