Nazad

Novak nema prijatelja u tenisu

Izvor: B92 - Sport - Nedelja 09.09.2012 - 13:49

Drugi reket sveta Novak Đoković rekao je da Rodžer Federer, Endi Mari i Rafael Nadal ne mogu da mu budu prijatelji dok se takmiče jedni protiv drugih.

Novak Đoković

Đoković je, ipak, istakao da bi sva četvorica mogli da postanu odlični prijatelji onog trenutka kada se povuku iz profesionalnog tenisa.

„Kako možete da budete najbolji prijatelj sa nekim ko je toliko puta sa druge strane mreže. Tako je sa mnom, Rodžerom, Rafom i sada Endijem“, naglasio je Đoković.

„Imamo odličan odnos jedni sa drugima i postoji veliko međusobno poštovanje, ali nam zdrav razum govori da ne možemo da budemo najbolji prijatelj i da se družimo“, dodao je Novak, „Drugačije će biti kada se sva četvorica povučemo, tada ćemo otići u bar, popiti previše piva i sećati se svih sjajnih mečeva koje smo imali. Ali, sada držimo distancu“.

Đoković je, takođe, istakao da tom svojom izjavom ne misli da kaže nešto loše posebno za Marija, pošto je on tek u poslednje vreme pretnja, a zna se da su se dvojica tenisera dosta družili u prošlosti.

„Razlog zašto u ovom trenutku ne možemo da budemo prijatelji je kompliment. To znači da smatram da mi je velika pretnja sada, na US Openu, ali i na Gren slemovima koji slede“, rekao je srpski teniser.


 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: