Nazad

ORLOVI: Čeka nas pakao, ali spremni smo

Izvor: Mondo - Sport - Ponedeljak 15.10.2012 - 10:50

Fudbaleri Srbije doputovali u Skoplje na kvalifikacioni meč za odlazak na SP protiv Makedonije sa verom da mogu da upišu tri boda.

Fudbaleri Srbije

Fudbaleri Srbije listom ističu uoči duela sa Makedonijom u Skoplju, da im je teško pao poraz od Belgije u Beogradu. Složni su u oceni da iz njega treba izvući pouke, brzo ga arhivirati i maksimalno se skoncentrisati za meč na stadionu "Filip Drugi" u utorak.

Miralem Sulejmani oporavlja se od povrede i nada da će biti spreman za igru u Skoplju. Zna da Srbiju očekuje veoma težak meč u četvrtom kolu kvalifikacija za Mundijal 2014, ali veruje da njegov tim, ukoliko ponovi sat vremena igre iz meča sa Belgijom može da ostvari uspeh.

"Derbi regiona je meč protiv Makedonije, čeka nas sigurno pakao u Skoplju. Organizovana su ekipa, to se odmah vidi... Recept za uspeh će uvek biti da prvih 60 minuta meča protiv Belgije ponovimo, ali da to potraje svih 90 minuta... Teško je svima, u petak uveče zaista smo bili jako utučeni. Ipak, ne treba se mnogo osvrtati na poraz i loš osećaj... Svi želimo da pobedimo u Makedoniji", rekao je Sulejmani.

"Što se mog stanja tiče, za sada je sve u redu, trenirao sam normalno sa ekipom i nadam se da ću moći da igram... Odluka će biti doneta na poslednjem treningu uoči meča u Skoplju", izjavio je as Ajaksa.

Mlađani Lazar Marković takođe zna da će u utorak uveče "orlovi" imati težak zadatak, ali je optimista.

"Doputovali smo u Skoplje spremni za pobedu. Znam da je svima poljuljano raspoloženje posle poraza u petak, ali videlo se da nismo imali sreće protiv Belgije. Protiv Makedonije treba da odigramo maksimalno ofanzivno i nastavimo da se borimo za plasman na Mundijal. Iako im ne igra sigurno najopasniji napadač Pandev, očekujem da će uspeti da pronađu adekvatnu zamenu. Naš cilj je osvajanje tri boda i samo o tome treba da razmišljamo", rekao je napadač Partizana.

Duel Makedonije i Srbije igra se u utorak od 20.30 časova u Skoplju.

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: