Nazad

Osta ŽOK bez titule

Izvor: OK RADIO - Sport - Nedelja 16.12.2012 - 11:20

Odbojkašice Vranja, u poslednjem 9. kolu Druge lige „Istok“, izgubile su u derbiju lige, od ekipe Studenta u Nišu, rezltatom 3:0.

Ilustracija

Utakmica je direktno odlučivala o prvom mestu, jer su obe ekipe imale isti broj bodova, a niške „studentkinje“ su bile bolje samo za jedan set.

Odlučilo je iskustvo domaćih odbojkašica, a Vranjanke, opterećene značajem utakmice nisu pružile ni deo od onoga što znaju i mogu.

-Izgubili smo ubedljivo, nismo mogli da se prepoznamo na parketu.

Ipak, to je sport, idemo dalje, biće još dana za megdana, nećemo odustati od prvog mesta i plasmana u viši rang – kaže Jovica Ilić, potpresednik kluba.

Ekipa niškog Studenta osvojila je titulu jesenjeg prvaka lige sa 26 osvojenih bodova. Vranjanke su druge sa 23.

ŽOK STUDENT – ŽOK VRANJE 3:0
Po setovima: 25:11, 25:15, 25:18.

Student: Miljanović, Majcan, Balović, Milinković, Golubović, Nikodijević, Nejić, Prlinčević, Femić, Nikolić, Obradović, Pupović.

Vranje: Stefana Trajković, Nedeljković, Milica Trajković, Pozdnjakov, Novković, Tamara i Emilija Mihajlović, Pejković, Rangelov, Anđela Janjić, Đorđević, Andrijana Janjić.

Sudije: Trojić Igor i Stanković Marko (Trstenik)
Meč trajao: 65 minuta

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: