Nazad

"Pandice" oduševile

Izvor: OK RADIO - Sport - Petak 21.09.2012 - 09:39

Odbojkaški klub Panda, na poziv odbojkaškog kluba Borec iz Velesa, člana Prve makedonske lige, odigrao je tri prijateljske utakmice, u dve kategorije, devojčica rođenih u godištima između 1994. i 1999. godine.

Dve ekipe
Oliver Tončić, predsednik klub, oduševljen je gostoprimstvom u Velesu i smatra da je gostovanje pun pogodak za mlade odbojkašice iz kluba.
 
- Dva nezaboravna dana u Velesu su rezultat potisnula u drugi plan,  jer je rođeno novo prijateljstvo između dva kluba. OK Borec, u svojstvu pravog domacina, ugostio je 15 devojčica iz našeg kluba, trenere i rukovodstvo, koji su na pravi način prezentovali našu zemlju i grad Vranje – navodi Tončić.
 
Odbojkšaice Pande, u veoma neizvesnim utakmicama, uspele su da ostave veoma dobar utisak, jer su u mlađoj kategoriji zabeležili tri pobede nad ekipom koja je član Prve makedonske lige.
 
-To nam daje još veći podstrek u pripremama za predstojeću sezonu u MOL Leskovac – kaže Tončić.
 

OK Panda će u toku narednog meseca ugostiti ekipu Borca iz Velesa u Vranju, što ce omogućiti svim ljubiteljima odbojke da vide prvoligaša na delu, ističu u klubu. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: