Nazad

PARIZ: Srbima težak žreb

Izvor: Mondo - Sport - Petak 26.10.2012 - 22:22

Novak Đoković, Janko Tipsarević i Viktor Troicki sudeći po obavljenom žrebu, na turniru Masters serije u prestonici Francuske moraće da "zapnu" od starta.

ilustracija

Novak Đoković, kao drugi nosilac slobodan je na startu turnira, a u drugom kolu igraće protiv pobednika meča Fernando Verdasko (Španija) - Sem Kveri (SAD).

Ukoliko prođe u treće kolo, srpski teniser bi mogao da igra protiv Kanađanin Miloša Raonića, a u eventualnom četvrtfinalu sastao bi se sa Huanom Martinom del Potrom ili Džonom Iznerom.

Protivnik drugog reketa sveta u projektovanom polufinalu bio bi Španac David Ferer ili Francuz Žo-Vilfred Conga.

Janko Tipsarević, baš kao i Đoković, slobodan je u prvoj rundi, jer je osmi favorit za titulu. U drugom kolu čekaće ga bolji iz okršaja između Ukrajinca Aleksandra Dolgopolova i kvalifikanta.

Potencijalni protivnik Tipsarevića u trećem kolu je Argentinac Huan Monako, a ukoliko srpski teniser prođe do četvrtfinala, tamo će ga čekati Britanac Endi Marej.

Viktor Troicki se u prvom kolu sastaje sa Francuzom Žilijenom Benetoom, a ako preskoči tu prepreku igraće sa Žo Vilfredom Congom.

Titulu u prestonici Francuske brani Rodžer Federer, koji je prošle godine u finalu bio bolji od Conge.

Turnir Masters serije u Parizu, počinje 29. oktobra i igra se za nagradni fond od 2.427.975 evra.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: