Nazad

Partizan dužan Stanojeviću 282.000

Izvor: B92 - Sport - Subota 03.11.2012 - 12:19

Fudbalski klub Partizan moraće da isplati bivšem treneru Aleksandru Stanojeviću 282.000 evra, odlučila je Komisija za žalbe Fudbalskog saveza Srbuje.

ilustracija

To ujedno znači da je delimično promenjena prvobitna odluka Arbitražne komisije Jelen Superlige, uz konstataciju da je ugovor raskinut na štetu Partizana.

Komisija, inače, nije imala pravo, ni mogućnosti, da razmatra pojedine primedbe, za koje je isključivo nadležan sud, prenosi „Sportski žurnal“.

’Crno-beli’ će tako morati da isplate naknade na ime zaostalih zarada, rata ugovora i neisplaćenih nagrada osvojenih na trofeje. Taksativno, to je 198.000, 60.000 i 24.000 evra.

Ta odluka je konačna i na nju nijedna strana nema pravo žalbe.

Stanojević trenutno trenira kineski Dalijen Erbin, a klupu Partizana napustio je u januaru, kada mu je uručen otkaz, a na njegovo mesto doveden Izraelac Avram Grant. Tome je prethodio sukob mladog trenera i tadašnjeg sportskog direktora Mladena Krstajića sa predsednikom kluba Draganom Đurićem.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: