Nazad

Partizan pao u Hanu!

Izvor: OK RADIO - Sport - Četvrtak 18.10.2012 - 09:32

Košarkaši Morave, u 2. kolu Druge košarkaške lige Srbije, savladali su u Hanu drugu ekipu beogradskog Partizana sa 77:67.

Detalj sa meča
Izabranici trenera Vlade Marinkovića počeli su furiozno i na oduševljenje preko 1000 gledalaca dobili prvu četvrtinu sa 22:16.
 
U drugoj četvrtini prikazana je poziciona igra, sa jakim odbranama i brojnim greškama u napadu. 
 
Druga deonica završena je nerešeno 13:13, pa je Morava na poluvremenu otišla sa prednošću od šest poena. Rezultat je bio 35:29.
 
U trećoj četvrtini „dečji vrtić“ iz Beograda prikazao je sav svoj raskošan talenat i pregazio Hančane, rezultatom 27:17. „Crno-beli“ su tada, 10 minuta pre kraja, vodili sa 56:52.
 
U četvrtoj četvrtini na delu je viđen hanski košarkaški orkan, predvođen Grujićem, Stojkovićem, Stankovićem, Mitićem, Milenkovićem, Popovićem i ostalima. 
 
Uz fantastičnu podršku publike, domaći košarkaši su poslednju četvrtinu dobili sa 25:11 i meč rešili u svoju korist sa 10 poena razlike.
 
Nakon utakmice prva pobeda u drugoj ligi je burno proslavljena sa publikom koja se dugo nije razilazila iz nove sale Gimnazije, koja  je renovirana ovog leta.   
 
 

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: