Nazad

Poljska - Engleska: Ništa od fudbala

Izvor: Mondo - Sport - Utorak 16.10.2012 - 22:56

Utakmica u kvalifikacijama za SP odložena zbog velike kiše u Varšavi i nemogućih uslova za igru. Navijači Poljske utrčali na teren i klizali se po travi. Utakmica odložena za sredu u 16 časova.

ilustracija

 Utakmica Poljska - Engleska u okviru kvalifikacija za Mundijal nije odigrana večeras u Varšavi zbog velikih padavina i teških uslova za igru.

Teren je bio toliko natopljen vodom da su fudbaleri pre mogli da igraju vaterpolo, nego igru koju umeju.

Satima je trajalo većanje sudija i delegata utakmice oko toga da li bi lopta, ipak, mogla da se zakotrlja. Upravo to su sudije pokušavale nekoliko puta da bace loptu o zemlju kako bi im se vratila, ali je ona ostajala u blatu i vodi.

Problem je u tome što predstavnici dve zemlje, odnosno saveza ne mogu da se dogovore o terminu odigravanja meča. Englezi su spremni da igraju sutra (sreda), a Poljaci to ne žele, jer petorica članova reprezentacije imaju obaveze u petak u svojim klubovima.

Utakmica je, ipak, odložena za sredu u 16 časova.

Navijači Poljske su, u međuvremenu, napravili šou. Grupa njih je utrčala na teren i klizala se po njemu.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: