Nazad

Poraz Zimonjića i Lindšteda

Izvor: Mondo - Sport - Ponedeljak 22.10.2012 - 08:58

Najbolji srpski dubl igrač nije uspeo da u paru sa Šveđaninom Robertom Lindštedom osvoji turnir u Stokholmu. Srbin i Šveđanin izgubili su od para Melo-Soareš 1:2 (7:6, 7:5, 10:6).

zimonjic

Ovo je prvi turnir na kome su dvojica tenisera igrala zajedno.

Nije moglo bez drame kao i u prethodna dva meča na turniru.

Vodili su Šveđanin i Srbin protiv brazilskog para Melo-Soareš 5:3 u prvom setu, ipak pustili su Brazilce da izjednače. Posle su Zimonjić i Lindšted na jedvite jade set rešili u svoju korist 7:6.

U drugom setu oba para su držala svoj servis do rezultata 6:5 za Mela i Soareša, a u 12 gemu su Brazilci napravili brejk i dobili set za izjednačenje 1:1.

U trećem odlučujućem setu, Brazilici su bez većih problema set, a samim tim i meč rešili us voju korist i osvojili turnir.

Za prvi put nije bilo loše, a Zimonjić i Lindšted će imati priliku da se bolje uigraju tek od 1. januara.

Do kraja godine Lindšted će igrati zajedno sa svojim dosadašnjim kolegom Rumunom Tekauom sa kojim mu predstoji učešće ne završnom Masters turniru sezone u Londonu.

Stalno partnerstvo Zimonjić i Lindšted će ostvariti od Nove godine. Ziki više neće igrati u paru sa Francuzem Mikaelom Ljodrom zbog privatnih obaveza i drugačijih profesionalnih obaveza francuskog tenisera.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: