Nazad

Posvađali se Mesi i Vilja

Izvor: B92 - Sport - Nedelja 23.09.2012 - 14:03

Fudbaleri Barselone uz dosta problema su pobedili Granadu sa 2:0, a taj meč obeležila je i svađa Lionela Mesija i Davida Vilje.

ilustracija

Katalonci su na svom terenu trijumf nad Granadom izborili u samom finišu, sjajnim golom Ćavija u 87. minutu, dok je konačan rezultat postavio Gomes autogolom u nadoknadi vremena.

Da nešto ne štima u redovima Barselone bilo je jasno od početka meča, a sve je kulminiralo kada se Mesi naljutio na Vilju, jer mu španski fudbaler nije dodao loptu, već se odlučio da krene u prodor, i tako upropastio odličnu šansu Katalonaca.


Argentinac je bio vidljivo ljut posle tog Viljinog poteza, koji je potom posle niza opravdanja za svoj postupak Mesiju rekao da je previše nervozan.

Ipak, po završetku susreta, Mesi je pokušao da umanji značaj onoga što se desilo na terenu.

“Nemojte da tražite probleme tamo gde ih nema. Dobro se slažemo, a takve diskusije su normalne tokom utakmica”, naglasio je Mesi.

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: