Nazad

Potvrđeno - Almond otišao iz Zvezde

Izvor: Mondo - Sport - Nedelja 21.10.2012 - 18:37

Posle najava da bi Moris Almond mogao da napusti crveno-bele,KK Crvena zvezda DIVA sporazumno je raskinula ugovor sa Amerikancem.

 Moris Almond

Američki košarkaš nije zadovoljio svojim igrama upravu i stručni štab tima sa Malog Kalemegdana pa je jedino rešenje bio sporazumni raskid ugovora.

Almond je u Zvezdu stigao kao veliko pojačanje ali to se nije pokazalo igrama koje je Amerikanac pružao u crveno-belom dresu.

U poslednje dve utakmice koje je igrao, Moris Almond je za 28 minuta, koliko je bio na parketu, nije postigao ni jedan poen, a u prvih pet utakmica ABA lige beležio je prosečno šest poena uz samo 38 odsto realizacije šuta.

Završetkom saradnje sa Amerikancem, Zvezdi preostaje da pronađe adekvatnu zamenu za Almonda i igrača koji bi svojim igrama mogao da doprinese poboljšanju rezultata, stoji na sajtu KK Crvena zvezda DIVA.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: