Nazad

PREMIJER: Vest Hem u odabranom društvu

Izvor: Mondo - Sport - Utorak 02.10.2012 - 07:51

"Čekićari" osvojili tri boda na gostovanju KPR-u i probili se na peto mesto.

ilustracija

Vest Hem se preselio u gornji deo tabele.

"Čekićari" su u gradskom derbiju pobedili Kvins Park Rendžers 2:1 (2:0), i rivala sa Loftus Rouda prikovali za dno tabele Premijer lige, a sebe uvrstili u grupu od sedam klubova koji su stigli do dvocifrenog bodovnog učinka.

Gosti su posao praktično završili u prvom poluvremenu kada su Metju Džervis i Rikardo Vaz Te obezbedili Vest Hemu prednost od 2:0.

KPR, kome nikako ne ide u novoj sezoni, osim dva remija upisao je čak četiri poraza, uspeo je da prepolovi prednost protivnika u 57. minutu. Ispostavilo se da je pogodak Adela Tarabta bio najsvetliji momenat domaćina na meču.

Za utehu navijačima Kvins Parka ostaje činjenica da njihov klub više nije sam na poslednjem mestu najneefikasnijih klubova Premijer lige, jer su protiv "čekićara" postigli četvrti gol u šampionatu, koliko su dali i fudbaleri Noriča.

TABELA: Čelsi 16, Everton 13, Mančester j. 12, Mančester s. 12, Vest Hem 11, Totenhem 11, VBA 11, Arsenal 9, Fulam 9, Njukasl 9, Svonsi 7, Stouk 7, Sanderlend (-1) 7, Liverpul 5, Aston Vila 5, Vigan 4, Sautempton 3, Norič 3, Reding (-1) 2, KPR 2.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: