Nazad

"Promene donele pobedu u derbiju"

Izvor: B92, Tanjug - Sport - Ponedeljak 19.11.2012 - 10:25

Član radne grupe koja upravlja Crvenom Zvezdom Ivica Tončev čestitao je fudbalerima na pobedi nad Partizanom (3:2) u večitom derbiju

tončev

Tončev smatra da su započete reforme donele ovaj uspeh.

"Čestitam igračima Crvene Zvezde na pokazanoj igri i zasluženoj pobedi, a navijačima na vrhunskoj atmosferi, koja je dala neophodnu energiju i samopouzdanje našoj ekipi. Upravo to samopouzdanje jeste ključna reč. Imam osećaj da su naši igrači prvi put juče, posle dugo vremena, verovali u sebe i verovali da mogu da pobede"

Tončev je uveren da su tome doprinele započete promene u klubu i da konačno i igrači imaju osećaj da neko stoji iza njih i da dolaze bolji dani.

"Oni imaju obavezu da nastave da veruju u sebe i pobeđuju, a mi u radnoj grupi imamo apsolutno jasan cilj, da napravimo radikalne rezove u klubu, obezbedimo finansijsku stabilnost i uslove za opstanak i napredak kluba do održavanja nove skupštine. I tu ne sme biti nikakvog popuštanja, kalkulisanja i emocija", poručio je on.

"Mnogo toga mora da se promeni, a vremena je premalo. Sad moramo biti jasni i odlučni, jer će za godinu dana biti prekasno. Mnogi su se igrali i koristili ime Crvene Zvezde. Za takve više nema mesta u klubu. Vreme je da se sudbinom Zvezde bave oni koji imaju znanje i želju da rešavaju postojeće, a ne da prave nove problem", podvukao je Tončev, inače savetnik premijera Srbije.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: