Nazad

Prosinečki: Moraću da tužim Zvezdu

Izvor: B92 - Sport - Utorak 06.11.2012 - 10:23

Doskorašnji trener Crvene zvezde Robert Prosinečki izjavio je za „Sportski žurnal“ da će morati da tuži ’crveno-bele’ zbog neisplaćenih zarada.

robert prosinečki

Prosinečki je kada je napustio klub, u drugoj polovini avgusta, rekao da se nada da će sve oko dugovanja biti rešeno mirno, ali sada ističe da ga strpljenje izdaje.

„Nisam još tužio Crvenu zvezdu, ali me rukovodioci kluba nekorektnim ponađanjem prosto teraju da to učinim. Za nekoliko dana, najverovatnije, obratiću se UEFA“, istakao je Prosinečki.

Hrvatski stručnjak je istakao da je svestan situacije u kojoj je klub, ali da ne može da pređe preko svega.

„Znam da je Zvezda u problemu, ali mi nisu ostavili nijedan argument da ću naplatiti zarađeno. Takvu nekorektnost nisam mogao ni da zamislim. Moj advokat ih je deset puta zvao, nisu se javljali. Tek u ponedeljak su stupili u kontakt“, rekao je Prosinečki, „Niko mi se nije javio i uvažio me. Rokovi su odavno prošli, ostaje mi jedino da se obratim UEFA ili oprostim dug. Trećeg nema“.

Prema nezvaničnim informacijama, Prosinečkom je Zvezda dužna više od 200.000 evra.

„Dok sam radio nisam želeo da moja primanja zagarantovana po ugovoru stavljam u prvi plan, a trebalo je da dobijem 20 plata. Nisam se bunio, a kad sam došao niko me ne ’šljivi’“, istakao je Prosinečki.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: