Nazad

Publika pobedila Jug u Leskovcu

Izvor: OK RADIO - Sport - Četvrtak 11.10.2012 - 12:48

Kadeti KK Jug, koje predvodi trener Marjan Stanojković, nisu uspeli da se plasiraju u Kvlalitetnu ligu Srbije, jer su u odlučujućoj utakmici izbubili od leskovačke ekipe Aktavis Akademija.

Kadeti KK Juga
Utakmica je odigrana u Leskovcu, što je predstavljalo veliku prednost za mlade Leskovčane.
 
Kadeti Aktavis Akademija pobedili su uz podršku temperamentnih navijača teže nego što rezultat govori. 
 
Posle izjednačene igre tokom većeg dela utakmice, komšijski rivali su ušli u zanimljivu, a u poslednjem minutu i u dramatičnu završnicu. 
 
Najpre su kadeti Juga promašili za izjednačenje (63:61), da bi četrdeset sekundi pre kraja (65:63) junak pobede Nikola Miletić sa preko sedam metara šutnuo "američku trojku" i pokopao sve nade gostiju da mogu da preokrenu rezultat i stignu bar do produžetka.
 
U Ligu kadeta KSS ide tim trenera Zorana Jovića, mada ne bi bilo nezasluženo da su to pravo izborili i momci trenera Marjana Stanojkovića.
 
U sastavu domaćina, pored najefikasnijeg Nikole Miletića, najveće zasluge za pobedu pripadaju kapitenu Nikoli Liliću, pohvale i robustnom Nikoli Mitiću, dok su u sastavu gostiju posebno dobro igrali Nenad Savić, Stefan Nikolić i Aleksandar Janković. 
 
- Domaći teren je odlučio pobednika zbog izuzetne podrške navijača. Sudijskom paru Cvetković - Pešić sve čestitke na izvanrednoj arbitraži – ističu u taboru Vranjanaca.
 
KK ACTAVIS AKADEMIJA - JUG KK (Vranje) 70:63 (17/12,15/17,18/15,20/19)
 
Velika dvorana SC Dubočica, gledalaca:150, sudije: Vladica Cvetković i Petar Pešić (Leskovac).
 
ACTAVIS AKADEMIJA: Rakić, Dimitrijević 5, Lilić 15, Grozdanović, Mihajlović 2, Mitrović, Ivanović 5, Jović 11, Petrović 2, Ilić, Miletić 22, Mitić 8. (Trener: Zoran Jović).
 
JUG (Vranje): Trajković 6, Đorđević 2, Savić 22, Janković 12, D. Petrović, Stajić, A. Petrović, Nikolić 17, Lazarević, Stamenković i Rašić. (Trener: Marjan Stanojković).
 

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: