Nazad

Radnik ne menja prioritete

Izvor: OK RADIO - Sport - Subota 17.11.2012 - 10:56

Uprava FK Radnik, na čelu sa Novicom Tončevim, predsednikom SO Surdulica, neće odustati od borbe svog kluba za prvo mesto i plasman u Prvu ligu, saznaje OK Radio.

Sa meča Radnika

Sportsku javnost juga Srbije preokupirala je vest da je trener Ljubomir Crnokrak otpušten, a sa njim i oko 20-tak fudbalera koji su sa strane.

Prema jednim tvrdnjama razlog je loš rezultat, a čašu je prelio poslednji poraz od direktnog konkurenta za prvo mesto ekipe Radničkog iz Pirota.  

- Predsednik Tončev je bio ljut kao ris, naredio je da svi idu kućama, da nema više plaćanja, plata, stanova, hrane i ostalog. Suviše se novca odvaja, a rezultata nema – kaže naš sagovornik blizak upravi kluba.

Ljubomir Crnokrak pak iznosi drugu tezu, da će FK Radnik pokušati da od zime stvara tim od jeftinijih igrača koje će voditi jeftiniji trener.

- Rastao sam se veoma korektno sa rukovodstvom Radnika. To su divni ljudi, ispoštovali su me maksimalno.

Nanizali smo četiri pobede, a onda smo protiv Radničkog iz Pirota pokradeni od strane sudije.

Postavlja se pitanje vredi li trošiti novac, a da ti neko drugi kroji sudbinu. Drugo, budžet opštine je sve tanji, ja sam skup trener, imam svoje ime, to su ljudi iz Radnika shvatili i rastali smo se kao veliki prijatelji – kaže Crnokrak.

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: