Nazad

RUKOMET: Partizan nije zaslužio ni bod

Izvor: Mondo - Sport - Četvrtak 11.10.2012 - 13:24

... smatra Aleksandar Brković, trener crno-belih posle derbija, koji je završen bez pobendika. U taboru aktuelnog šampiona realni, smatraju da je večiti rival bio bliži pobedi.

ilustracija

Četvrto kolo Markur osiguranje Superlige donelo je okršaj večitih rivala, koji je pred 700 gledalca, u dvorani Sportskog centra Banjica završen bez pobednika.

Sprski predstavnik u Ligi šamipona i branilac naslova prvaka nije opravdao očekivanja u derbiju, Zvezda je bila konkretnija, opasnija i mnogo bliža trijumfu pa mladi tim trenera Nenada Paruničića s pravom žali za propuštenim šansama.

"Nemam dovoljno reči da opišem derbi u koji smo ušli na jedini mogući način - fanatično borbeno. Znali smo da je Partizan istrošen, ali nisam verovao da moja ekipa može kondiciono da iznese ovakvu utakmicu. Prva dva kola ovog prvenstva igrali smo bez četiri standardna igrača, na Pantelića ne mogu da računam još mesec dana, a on mi je jedan od glavnih igrača. Zbog odlaska Oljače i Pušice, na koje sam ozbiljno računao, spali smo na mlade koji još nisu zreli da ponesu takav teret", rekao je Peruničić a prenosi Sportski žurnal.

Aleksandar Brković, trener Partizana ima daleko manje razloga za zadovoljstvo. Mladi stručnjak je priznao:

"Umesto da svi u utakmicu uđemo na isti način, borbena je bila samo Zvezda. Rekao sam igračima još u prvom poluvremenu da smo u odbrani igrali kao mace, nismo napravili ni jedan faul, srljali smo. Na drugoj strani Zvezdini najiskusniji igrači su preuzeli odgovornost za razliku od naših. Nisam zadovoljan ni malo, u ovaj šampionat smo ušli da pobedimo, a na kraju u derbiju nismo zaslužili ni bod", smatra Brković.

Inače Crvena zvezda nastavlja takmičenje u Super ligi bez ikakvih uslova, uprava kluba je dostavila traženo rešenje kojim se potvrđuje da nemaju neizmirenih obaveza prema igračima, klubovima i Savezu.

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: