Nazad

Samjuel odlučio pobednika u Milanu

Izvor: B92 - Sport - Ponedeljak 08.10.2012 - 00:23

Fudbaleri Intera pobedili su Milan 1:0 u njihovom 179. okršaju u Seriji A.

ilustracija

Pobednik je odlučen već u četvrtom minutu, golom Samjuela nakon slobodnog udarca Kambijasa.

Veliku šasnu da udvostruči prednost imao je Dijego Milito dva minuta kasnije, ali je lopta završila u nogama protivničkog fudbalera.

Pogodak Montoliva u 39. minutu je poništen, jer je sudija svirao faul Emanuelsona nad Handanovičem.

’Ner-azuri’ su na startu drugog poluvremena ostali sa igračem manje na terenu, jer je Nagatomo dobio drugi žuti karton, ali fudbaleri Milana to nisu uspeli da iskoriste i stignu makar do izjednačenja.

Najbolji priliku za 'roso-nere' propustio je Pacini u sudijskoj nadoknadi vremena kada nije realizovao situaciju "jedan na jedan" sa golmanom.

Inter ima sedam pobeda više (67-52-60) kada su u pitanju njihovi mečevi u Seriji A, a od ukupno 293 odigrana meča, prednost ima Milan (111-77-104).

Inter se ovom pobedom izjednačio sa trećeplasiranim Laciom, a Milan ostaje na 11. poziciji, sa sedam bodova iz isto toliko utakmica.

Napoli je kod kuće sa 2:1 pobedio Udineze. Domaći su do vođstva stigli preko Hamšika u 30. minutu, izjednačio je Pinci u 43, a konačan rezultat postavio je Pandev u nadoknadi prvog poluvremena.

Golman reprezentacije srbije Željko Brkić branio je ceo meč za Udineze.

Napoli je na deobi prvog mesta sa Juventusom, sa 19 bodova, dok Udineze zauzima 14. mesto sa šest.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: