Nazad

Savić spreman za Evropu

Izvor: OK RADIO - Sport - Utorak 02.10.2012 - 08:44

Aleksandar Savić iz Vranja, član klub Sparta GIM Vranje, osvojio je prvo mesto na prestižnom memorijalnom turniru u bodi bildingu, u disciplini „Klasik“.

Savić
- Konkurencija je bila žestoka, verovao sam u sebe jer radim i pripremam se žestoko. Turnir je pokazao da sam u formi koju tempiram za Evropsko prvenstvo – kaže šampion Savić.
 
Ponosan je na teretanu „Olimp“ i klub „Sparta GIM Vranje“ koji je rasadnik šampiona u svim kategorijama.
 
Savić je u svojoj kategoriji, osvojivši prvo mesto, uspeo da pretekne Radeta Panića, člana kluba Everest iz Jagodine, Nenada Vujanovića, člana kluba Big Man iz Aranđelovca i Bogdana Stevanovića, člana kluba BIG MUSLI iz Kruševca.
 
- Spremam se za Evropsko prvenstvo, pripreme skupo koštaju, ali moj život je bodi bilding i želim da ostvarim što bolje rezultate i na taj način reprezentujem grad. 
 
Nadam se da će mni lokalna vlast na čelu sa gradonačelnikom Zoranom Antićem pomoći u mojim nastojanjima i zajedničkim ciljevima – navodi Savić.

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: