Nazad

"Savo nam je pljunuo u lice"

Izvor: OK RADIO - Sport - Četvrtak 11.10.2012 - 09:24

Ljubomir Crnokrak, trener FK Radnik iz Surdulice, ogorčen je na Savu Miloševića, direktora svih fudbalskih reprezentativnih selekcija Srbije.

Milošević

- Razočaran sam u Savu kao čoveka. On je bio kritičniji do mnogih po pitanju rada FSS.

Zbog ranijih iznetih stavova o radu i ljudima u FSS, a potom priklanjanju istom treba mu zabraniti rad, kao funcioneru, u fudbalu. Čovek nije svestan da je svojim postupkom pljunuo u lice svim trenerima - kaže Crnokrak.

Crnokraka je pogodio i postavljanje Veljka Paunovića za jednog od selektora mlađih kategorija Srbije.

- Veljko Punović je imenovan za selektora mlađe olimpijske reprezentacije, igrača rođenih posle 1. janura 1995. godine, a da pritom nema ni dana trenerskog staža.

Naravno, njega je imenovao Savo Milošević, direktor svih selekcija FSS - objašnjava on.

Sadašnji trener radnika ima specifično mišljenje o kolegama trenerima.

- Naravno, jer prvim razliku između trenera i onih koji „rade“ trenerski posao. Čuo sam da je u vranjskom Dinamu bio Slobodan Halilović.

E, to je trener, da bi čitaoci mogli da naprave razliku od onih koji „rade“ trenerski posao i pioni su određenih lobija u FSS - zavrsava novi trener Radnika.  

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: