Nazad

Seča u Radniku - trener smenjen, igrači najureni

Izvor: OK RADIO - Sport - Sreda 14.11.2012 - 12:11

Ljubomir Crnokrak, trener surduličkog Radnika, smenjen je u utorak na vanrednoj sednici UO, zbog loših rezultata i devet bodova zaostatka za vodećim Sinđelićem iz Niša.

Crnokrak

Crnokrak je napustio Surdulicu, a ekipu će u naredna dva kola voditi njegov pomoćnik Goran Jocić, saznaje OK Radio iz izvora bliskih upravi kluba.

Poraz Radnika u Surdulici, u derbiju jesenjeg prvenstva, od ekipe Radničkog iz Pirota, rezultatom 1:0, uzdrmao je upravu kluba koja već pet godina bezuspešno pokušava, uprkos velikim materijalnim ulaganjima, da uvede klub u Prvu ligu. 

- To je toliko razbesnelo Novicu Tončeva, predsednika SO Surdulica i prvog čoveka kluba, da nije samo dat otkaz treneru, već su i igrači, koji su listom sa strane, najureni kući, sa obavezom da dođu na preostale dve utakmice.

Sinoć su ispraćeni na autobusku stanicu, rečeno im je da sami treniraju i da u poslednje dve utakmice, protiv Morave u Ćupriji i Dinama u Surdulici ostvare pobede po svaku cenu – kaže naš sagovornik blizak upravi kluba.

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: