Nazad

Serena: Stara Serena se vratila

Izvor: B92 - Sport - Subota 08.09.2012 - 11:58

Američka teniserka Serena Vilijams rekla je da je protiv Sare Erani iz Italije u polufinalu US Opena odigrala mnogo bolje nego u mečevima pre tog.

serena

Mlađa od sestara Vilijams plasirala se u finale poslednjeg Gren slema sezone pobedom sa 6:1, 6:2, i sada je očekuje duel sa prvom treniserkom sveta Viktorijom Azarenkom u borbi za svoju četvrtu titulu u Njujorku.

„Definitivno sam odigrala sjajno. Igrala sam mnogo bolje nego na prethodnim mečevima ovde. Ali, kada igrate protiv nekoga kao što je Erani, to je jedini način“, rekla je Serena, „Igrala sam skoro sve vreme u istom ritmu, napravila sam nekoliko grešaka, ali sam se osetila kao ona stara Serena“.

Upitana kako se oseća posle sjajnih mesec i po dana, tokom kojih je osvojila zlata u singlu i dublu na Olimpijskim igrama u Londonu i došla do prilike da se bori za svoju 15. Gren slem titulu, miljenica domaće publike je rekla:

„Osećaj je fantastičan. O ovome sam sanjala cele godine. U finalu sam i veoma sam uzbuđena. Mislim da će mi ovo leto biti najbolje u životu“.

Serena je, takođe, istakla da se ne oseća pod pritiskom pred subotnje finale.

„Nemam šta da izgubim, igram protiv najuspešnije igračice ove godine. Na papiru, mislim da je ona igra konstantno bolje, ali će to biti dobar izazov za mene“, naglasila je američka teniserka.

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: