Nazad

Šest lakih komada

Izvor: OK RADIO - Sport - Utorak 27.11.2012 - 10:00

Fudbaleri kluba malog fudbala Vranje izgubili su na startu prvenstva od ekipe Tango Liman u Novom Sadu, rezultatom 6:2.

Stošić (u sredini)

Iako su bili kompletni, Vranjnci su razočarali posebno indolentnom igrom u odbrani.

Trener Goran Jović Beli navodi „brzu“ predaju njegovih fudbalera, iako su bili ravnopravan, a na momente i bolji protivnik u prvom poluvremenu.

- U prvih 10 minuta igre propustili smo sijaset šanasi, na taj način i pobedu koju smo priželjkivali. Mi smo stvarali šanse domaćin je davao golove i na poluvreme je bilo 3:1  za Liman – ističe Jović.

U drugom poluvremenu, Vranjanci su nakon četvrtog primljenog gola stali i visok poraz je bio očekivan. Pritom, povredio je koleno prvi golman Žikica Ristić, a od lekarskog pregleda znaće se da li će i kad biti u timu.

Dva gola za Vranjance postigao je Danijel Daka Stošić.

U narednom kolu, KMF Vranje opet gostuje i to šampionu, ekipi Ekonomca u Kragujevcu.

- Ekonomac je favorit, naš cilj biće da izgubimo sa što manjom razlikom – kaže Jović.

Sa takmičenjem je krenula i druga ekipa Vranja u jednoj od trećih liga Srbije.

- Na startu smo savladali drugu ekipu Kopernikusa iz Niša, rezultatom 2:1. Golove su postigli Nikola Simić i Mladen Ristić. Zadovljni smo učinkom naših igrača jer su oni baza za prvi tim – navodi Jović.
 
Rezulatati 1. kola: Tango Liman -. Vranje 6:2, Smederevo – Ekonomac 0:3, Kolubara – Bečej 8:3, Kopernikus Vidre - VIK Naissus 2:3, Marbo Intermeco - KMF Pirot.

Tabela: Kolubara 3, Tango Liman 3, Marbo Intermeco 3, Ekonomac 3, VIK Naissus 3, Kopernikus Vidre 0, Smederevo 0, Pirot 0, Vranje, 0, Bečej 0.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: