Nazad

Sinđelić dolazi u teškom času

Izvor: OK RADIO - Sport - Subota 20.10.2012 - 11:29

Davor Tasić, trener Dinama, smatra da je meč odluke za njegov tim u nedelju, kada u Vranje dolazi lider na tabeli, ekipa Sinđelića iz Niša.

Ilustracija
- Popularni niški “orlići” igraju standardno dobro, što nije nikakvo čudo jer su u prošloj sezoni bili u Prvoj ligi. Meč protiv njih je za nas meč “biti il’ ne biti”, da li ćemo se pobedom maknuti od dna tabele ili u slučaju neuspeha biti zakovani za začelje – kaže Tasić.  
 
Svestan je da Dinamo mora da pobedi, kako zna i ume. 
 
- Očekujem od svojih igrača da iskažu ono što im trenutno fali, a to je drskost u igri i veća agresivnost kako bismo došli do očekivane i željene igre koja vodi uspehu – navodi Tasić.
 
Protiv Moravca u Mrštanu, povredio se iskusni Igor Stojković, a mladi Stefan Nikolić je „očistio“ žute kartone i biće na raspolaganju Tasiću.
 
Tasić veruje u svoje izabranike, očekuje pune tribune i podršku navijača, kao i dobro suđenje slavnog sudije Denija Đorđevića iz Paraćina i njegovih pomoćnika Slobodana Nedeljkovića iz Jagodine i Marka Radosavljevića iz Svilajinca.  
 

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: