Nazad

Siniša i igrači tražili od FSS da se i derbi sa Belgijom igra u Novom Sadu!

Izvor: Blic - Sport - Petak 14.09.2012 - 09:52

Nakon što su na stadionu "Karađorđe" deklasirali Vels sa 6:1, selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović i fudbaleri koji su nastupali, zatražili su od FSS da pokuša u FIFA-i da promeni domaćinstvo duela sa Belgijom, koji bi po njima 12. oktobra trebalo takođe da se igra u Novom Sadu.

fudbal

Siniša i igrači bili su toliko oduševljeni opuštenom i lepom atmosferom u Novom Sadu da su inicirali zahtev za promenom domaćinstva, piše Sport.
Problem bi mogao da bude što propisi FIFA nalažu da se grad i stadion domaćin prijave najmanje dva meseca pre utakmice, pa se Mihajlović i fudbaleri uzdaju u dobre odnose FSS-a sa Svetskom kućom fudbala.

Iako bi FSS zaradio daleko manju sumu novca u Novom Sadu nego u Beogradu, pošto stadioni Crvene zvezde i Partizana primaju pet odnosno tri puta više gledalaca nego "Karađorđe", očito je da je za Mihajlovića najvažnije da njegovi izabranici nastupaju na terenu na kojem neće morati da slušaju zvižduke sa tribina za gotovo svaki loš potez.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: