Nazad

Stanković napušta Partizan?

Izvor: OK RADIO - Sport - Četvrtak 04.10.2012 - 13:51

Vojislav Stanković (25), levonogi štoper i bek FK Partizan, nikako da dobije šansu da zaigra u startnoj postavi aktuelnog šampiona Srbije.

Stanković
Stanković je ponikao u OFK Soko iz Vranja, a potom se afirmisao u FK Dinamo, u Prvoj ligi. 
 
Brzo su primećeni njegovi kvaliteti, korpulentnost, snaga u duelima i igra u vazduhu i angažovan je u OFK Beogradu gde je potvrdio svoj kvalitet i bio jedan od najboljih pojedinaca.
 
U Partizan je doveden kao veliko pojačanje, zalog za budućnost i u početku je kod trenera Aleksandra Stanojevića povremeno dobijao šansu.
 
Biće upamćen po izvođenju odlučujućeg rulet penala protiv ekipe Andrlehta, koji je Partizan odveo u ligu šampiona.
 
Ipak, Stanković nikad nije dobio pravu šansu u ekipi Partizana, ni  kod bivšeg trenera Aleksandra Stanojevića, a ni kod sadašnjeg Vladimira Vermezovića, 
 
Opšti je utisak da je Stanković, do sada, neopravdano zaobiđen od „ljudi“ iz Partizana zbog raznih interesa, jer njegovi dosadašnji  konkurenti na mesto štopera, poput Jovanovića, Rnića, Miljkovića i drugih nisu uverili i najvernije pristalice crno-belih u kvalitet za Super ligu.
 
Prema informacijam koje stižu iz sportske prestonice, Stanković je blizu raskida ugovora sa Partizanom i povratka u OFK Beograd ili odlaska u inostranstvo.

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: