Nazad

Stramačoni: Najslađa pobeda

Izvor: B92 - Sport - Nedelja 04.11.2012 - 09:30

Fudbaleri Intera okončali su nepobedivost Juventusa koja je trajala godinu i po dana, tačnije 48 utakmica i primakli se šampionu na bod zaostatka na tabeli.

ilustracija

Inter je 183. derbi Italije dobio sa 3:1 u Torinu, iako je Juve poveo već posle 20-ak sekundi. Trener "neroazura" istakao je da je pobeda na terenu najslađa moguća.

"Dobili smo Juventus igrom na terenu. To je ono najslađe. Igrali smo odlično, celu utakmicu, a pogotovo u drugom poluvremenu", istakao je Stramačoni.

Nije sve dobro izgledalo za goste iz Milana kada je u 21. sekundi Arturo Vidal krunisao savršenu akciju "stare dame".

"Strašno je teško kada primite pogodak nakon samo nekoliko sekundi. Nama se to dogodilo, ali ovi momci ni u jednom trenutku nisu napustili naš plan", naglasio je trener Intera.

Stramačonijevo zadovoljstvo izvire ne samo iz pobede nad velikim rivalom, već zbog nepoštovanja tima iz Torina prema njegovom.
Stramaccioni: Dobili smo Juventus igrom na terenu

"Iz Juventusa nisu bili korektni pre ove utakmice. Bili su mnogo sarkastični u izjavama, pogotovo prema meni. Mislim da je, ako ništa drugo, Inter zaslužio malo više poštovanja, jer je taj klub ipak donedavno dominirao italijanskim fudbalom, pa i evropskim", rekao je Andrea Stramačoni.

Inter u četvrtak stiže u Beograd gde će gostovati Partizanu u četvrtom kolu Lige Evrope.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: