Nazad

Stramaćoni: Partizan nas "šetao" po terenu

Izvor: Mondo - Sport - Petak 09.11.2012 - 10:18

Trener Intera odao priznanje na igri fudbalerima srpskog prvaka.

Andrea Stramaćoni

Andrea Stramaćoni delio je komplimente Partizanu pre, ali i posle utakmice četvrtog kola Lige Evrope, koju su "nerazuri" na stadionu u Humskoj dobili rezultatom 3:1 (0:0).

To im je, inače, deseta pobeda na deset zvaničnih gostovanja ove sezone!

Mladi trener izjavio je da su crno-beli "šetali po terenu" njegove fudbalere, ali da su oni ipak zasluženo dali tri gola.

"Mislio sam da se potpuno drugačije ponašamo na utakmici, ali smo prvo poluvreme odigrali nedovoljno agresivno. U drugom smo se popravili i zasluženo postigli pogotke, iako nas je Partizan šetao po terenu i igrao odlično igrao".

Inter se pridružio Rubinu na spisku učesnika šesnaestine finala Lige Evrope. Preostala dva kola igraće se forme radi.

"Niz pobeda nam daje snagu za nastavak sezone, čekaju nas izuzetno teške utakmice. Ovo je lep trenutak, ali on ne sme da nas ponese. Dovoljno je da napravimo dva pogrešna koraka da se sve to okrene", skroman je Stramaćoni.

Dvostruki strelac za Inter u Beogradu bio je argentinski napadač Rodrigo Palasio.

"Veoma je važan igrač za nas, igrač posebnih karakteristika, napadač koji igra i u veznom redu i dobro koristi prilike za gol. Letos smo želeli da ga dovedemo po svaku cenu".

Inter u petom kolu gostuje Rubinu iz Kazanja 22. novembra, a na kraju grupne faze dočekuje Neftči.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: