Nazad

Sulejmani otkazao Mihajloviću

Izvor: Mondo - Sport - Ponedeljak 01.10.2012 - 09:35

Igrač Ajaksa povredio ligamente skočnog zgloba i sledi mu višenedeljna pauza.

Miralem Sulejmani

Tek što se vratio na teren posle operacije kolena i počeo da dostiže željeni nivo forme, Miralem Sulejmani ponovo će na prinudni odmor. Vezni igrač holandskog Ajaksa i reprezentacije Srbije povredio je ligamente skočnog zgloba u nedelju na treningu i sledi mu višenedeljna pauza.

Sulejmani je igrao u subotu, poslednji meč sedmog kola holandske Eredivize lige, ušao je s klupe, u 78. minutu duela sa Tventeom i radovao se pobedi svog tima (1:0).

Ipak, na treningu, narednog dana, doživeo je povredu koja će ga na duže vreme odvojiti od terena.

Ovu vest je na klupskom sajtu objavio Ajaks a preneli su svi holandski mediji koji napominju da srpski internacionalac neće biti na raspolaganju treneru Franku de Buru za drugi meč u Grupi D u Ligi šampiona, protiv Real Madrida.

Sasvim je jasno da Sulejmani neće biti ni u konkurenciji za naredne mečeve za kvalifikacije za Svetsko prvenstvo 2014. reprezentacije Srbije koji su na programu 12. oktobra, protiv Belgije i 16. oktobra protiv Makedonije.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: