Nazad

Teško protiv Puste reke

Izvor: OK RADIO - Sport - Ponedeljak 15.10.2012 - 14:02

U 2. kolu Međuokružne odbojkaške lige Leskovac, druga ekipa odbojkašica Vranja, sastavljena od pionirki i kadetkinja, uspela je posle velike borbe u pet setova da savlada ekipu Puste Reke, rezultatom 3:2, po setovima: 25:23, 18:25, 23:25, 25:21, 15:07.

Detalj sa utakmice
Zoran Ristić, trener odbojkašica Vranja, zadovoljan je rezultatom, ali ne i oscilacijama u igri.
 
- Ovo je premlada ekipa i svaka pobeda je veliki uspeh za njih. Na nama, u stručnom štabu, je da analiziramo svaki set i ovoj deci ukažemo na greške, ali dobre stvari. Izuzetno su talentovane i radom mogu većina njih da izrastu u solidne odbojkašice – kaže Ristić.
 
ŽOK Vranje II – ŽOK Pusta reka 3:2
 
Vranje II: Stojanović, Petrović, Tamara Trajković, Maksić, Andela  Veličković, Marković, Anđelija Veličković, Mišić, Tomić, Janjić, Milica Trajković.
 
Pusta reka: Jovanović, Gavrilović, Petrović, Mitić, Tasić, Maja Ilić, Nenadović, Mišić, Marija Ilić.
 
Sudije: Aleksić i Milić (Vranje)
Meč trajao: 115 min.
Igrač utakmice: Tamara Trajković (primač Vranja II)
 
U narednom kolu ekipa Vranja II gostuje ekipi Morave iz Vadičinog.hana, a prva ekipa Vranja docekuje, u prvom kolu Druge lige “Istok”, ekipu Jagodine, u subotu, 20.oktobra sa početkom u  20 sati.

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: