Nazad

Toni trojkama srušio Obrenovac

Izvor: OK RADIO - Sport - Ponedeljak 29.10.2012 - 09:08

Košarkaši Morave iz Vladičinog Hana ostvarili su novu pobedu, u 5. kolu Druge muške lige Srbije, savladavši u gostima ekipu Radničkog iz Obrenovca, rezultatom 75:74.

Stojković
Po četvrtinama je bilo 18:23, 18:19, 21:14, 17:19.
 
Hančani su bolje otvorili utakmicu i prvo poluvreme rešili u svoju korist sa šest poena razilike. 
 
Kriza je nastala u trećoj četvrtini kada je domaćin preokrenuo rezultat, zahvaljujući jakoj odbrani i jednim poenom razike, 58:57. 
 
U četvrtoj četvrtini igralo se za svaki koš, a pobeda je pripala iskusnijim i koncentrisanijim Hančanima, koji su svoje adute imali u „trojkašima“, Antoniju Stojkoviću, Milanu Milenkoviću, Stevanu Stanisavljeviću, Nemanji Stankoviću i Perici Mitiću.
 
Stojković je postigao tri trojke, a ostali po dve. Hančani su postigli ukupno 11 trojki, a Obrenovčani tri, što je na kraju prelomilo rezultat.
 
U timu Morave svi su koji su izašli na parket opravdali su poverenje trenera Vlade Marinkovića, počev od kapitena Grujića, pa do mlađanog Popovića.
 

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: