Nazad

Trener FK Car Konstantin podneo ostavku

Izvor: juGmedia.info - Sport - Utorak 11.09.2012 - 09:10

Trener FK Car Konstantina Vojislav Veljković podneo je ostavku posle trećeg poraza u četiri odigrana kola u Srpskoj ligi Istok. Novi trener Nišlija je Dobrivoje Đurđević.

FK Car Konstantin

Kako je sinoć ekskluzivno objavljeno na portalu Sportska strana juga, upravni odbor Car Konstantina je na sednici održanoj u ponedeljak uveče odlučio da prihvati ostavku Veljkovića, i da mu se zahvali na dosadašnjem radu.

“Vrata Car Konstantina ostaju otvorena za Vojislava Veljkovića koji je posle loših rezultata preuzeo odgovornost na sebe, kako bi zaštitio fudbalere. Uprava kluba je odmah reagovala i za novog šefa stručnog štaba postavila dosadašnjeg upravnika škole fudbala Car Konstantina Dobrivoja Đurđevića Kobeta. Smatrali smo da će se fudbaleri najbolje uklopiti u njegov sistem rada jer je većinu njih trenirao u mladjim kategorijama”, kazao je za Sportsku stranu predsednik Car Konstantina Miroslav Milivojević.

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: