Nazad

Trener Intera: Lepo i zabavno

Izvor: Mondo - Sport - Ponedeljak 22.10.2012 - 09:04

Andrea Stramaćoni prezadovoljan igrom Intera. "Najbolja igra ove sezone", konstatuje on.

inter

"Odigrali smo odlično i zabavili smo pubiku", rekao je trener Intera Andrea Stramaćoni posle sigurne pobede njegovog tima nad Katanijom (2:0) u italijanskom šampionatu.

Problem za Partizan. Inter je došao u pravu formu baš pred gostovanje italijanskom gigantu u Ligi Evrope u četvrtak uveče na "Đuzepe Meaca".

Iako je igrao bez nekolicine važnih igrača (Snajder, Kivu, Stanković, a Nagatomo je odrađivao kaznu zbog crvenog kartona), Inter je dominirao u meču sa Katanijom. Antonio Kasano se ponovo istakao kao lider ekipe, ali i ostali su ga pratili. Posebno se to odnosi na Estebana Kambijasa, koji je bio svuda po terenu, a Andrea Ranokija je pokazao još jednu zrelu igru u odbrani.

Stramaćoni je imao razloga za zadovljstvo.

"Ovo je bila najbolja partija Intera ove sezone. U drugom poluvremenu smo se zabavljali i uživali smo u igri", rekao je trener Intera, ističući da je najvažnije biti dobar u odbrani. "Osim jedne situacije pred našim golom, Katanija nije uspela da nas ugrozi", konstatovao je Stramaćoni.

Da li je Kasano ključni igrač Intera, igrač od koga sve zavisi? Stramaćoni odaje priznanje problematičnom momku italijanskog fudbala, ali kaže da on nije jedini.

"Kasano daje nemerljiv doprinos timu, ali Inter čine svi igrači", kaže Stramaćoni i dodaje da se ne obazire na tabelu i trenutnu poziciju Intera, već da ga zanima samo da njegov tim napreduje.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: