Nazad

Tri zlata za džudo reprezentaciju

Izvor: B92 - Sport - Ponedeljak 17.09.2012 - 17:25

Reprezentacija Srbije u džudou osvojila je čak 11 medalja na prvenstvu Balkana održanom u subotu 15. septembra u Trebinju.

džudo

Naša reprezentacija je najuspešnija bila u muškoj konkurenciji. Trio iz JK “Slavija” iz Novog Sada, Ljubiša Kovačević, Luka Gartner i Vladimir Gajić, osvojili su zlatne medalje za Srbiju.

Srebrne medalju osvojili su Denis Jurakić (Partizan Ki) u konkurenciji do 60 kg i Miroljub Ivezić (JSS) u konkurenciji do 81 kg. Bronzanu medalju osvojio je Marko Vukićević u konkurenciji do 66 kg.

Kod devojaka srebrne medalje osvojile su sestre Jelena i Milica Žabić, u konkurenciji do 78 kg i preko 78 kg (Partizan N.S).

Bronzane su bile Ljiljana Savanović (Crvena zvezda) u konkurenciji do 48 kg, Maša Smiljković (Partizan N.S) u konkurenciji do 52 kg i Ivana Jandrić (Partizan N.S) u konkurenciji do 70 kg.

U ukupnom plasmanu reprezentacija Srbije zauzela je drugo mesto, dok je prva bila Turska.

Na prvenstvu su pored reprezentacije Srbije učestvovali reprezentacije Albanije, BiH, Crne Gore, Rumunije i Turske, dok ekipe Bugarske i Grčke nisu učestvovale na prvenstvu.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: