Nazad

Troicki u drugom kolu u Bangkoku

Izvor: B92 - Sport - Utorak 25.09.2012 - 10:23

Srpski teniser Viktor Troicki plasirao se u drugo kolo turnira u Bangkoku, pobedom nad Ukrajincem Sergejem Stahovskim.

troicki

Troicki je do trijumfa došao sa 6:7 (4:7), 7:5, 6:3, posle dva sata i 15 minuta igre.

U borbi za plasman u treće kolo, Troicki će se sastati sa boljim iz duela Francuza Gaela Monfisa i Kevina Andersona iz Južnoafričke republike, koji igraju tek u sredu.

U prvom setu viđena je najneizvesnija borba tokom meča, sa po dva brejka na obe strane, ali je Stahovski bio bolji u najvažnijim trenucima, tokom taj-brejka. Od tada, Troicki je zaigrao mnogo agresivnije i sve vreme je vodio. Iako je poprilično lako i očekivano došao do 1:1 u setovima, u odlučujućem setu je zahvaljujući brejku došao do prednosti od 4:2, a iako je Stahovski uzvratio tako što mu je oduzeo servis, srpski teniser je vezao dva gema i zasluženo trijumfovao.

U Bangkoku igra i Janko Tipsarević, koji je slobodan u prvom kolu, ali će danas igrati u dublu u paru sa Nemcem Aleksanderom Vaskeom, a protivnici će im biti Japanci Tacuma Ito i Go Soeda.

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: