Nazad

U Realu "puca" i zbog Esijena?

Izvor: Mondo - Sport - Petak 26.10.2012 - 10:17

Deo prvotimaca "kraljevskog kluba" nesagalasan sa odlukom trenera Žozea Murinja da iskusni Mikael Esijen protiv Borusije igra levog beka.

ilustracija

Povišena tenzija u svlačionici Real Madrida sasvim je logična.

Šampion Španije loše je počeo sezonu u La Ligi, osvojivši do sada osam bodova manje od Barselone. Trenutno zauzima petu poziciju.

U Ligi šampiona ne bi trebalo da ima većih problema da obezbedi prolaz u narednu rundu, iako je ove nedelje u Dortmundu poražen 1:3.

Više od ćudljive forme i mahom loših rezultata navijače najvećeg kluba na svetu brine sve veća napetost unutar ekipe. Uostalom, sve su glasnije tvrdnje da je "puklo" u svlačionici, da su se igrači podelili u klanove - "španski i portugalski", "Murinjov i Kasiljasov...".

Potvrdu te teze španska Marka iznosi i u petak ujutru, insistirajući na tome da nekolicini igrača Reala nije bila jasna postavka igre u porazu od Borusije, sa Mikaelom Esijenom kao levim bekom.

"Lako je bilo uočljivo da je Borusija imala prednost na našoj levoj strani", rekao je posle utakmice golman Iker Kasiljas.

"Pojedinci u timu veruju da je trener poremetio čitav tim postavivši Esijena na poziciju levog beka od početka utakmice. To je učinio prvo protiv Selte, pa protiv Borusije. Ne događa se prvi put, i sigurno ne poslednji, da neki igrači nisu uvereni da je Murinjova taktika ispravna", zaključuje list.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: