Nazad

Upoznajte Iska - nesuđeno pojačanje Barse srušilo prebogati Zenit

Izvor: Blic - Sport - Petak 21.09.2012 - 09:59

Fudbalska Evropa priča o Isku, glavnom organizatoru igre Malage, koji je sa dva gola srušio prebogati Zenit na debiju španskog kluba u Ligi šampiona.

ISKO


Malaga je okovana finansijkim problemima, ali igrači koji nose njen dres su na najbolji mogući način predstavili klub u eliti - sa 3:0 ispratili su silno pojačani Zenit, a junak velikog trijumfa bio je Francisko Roman Alarkon Suraze ili jednostavnije Isko.

Momak rođen 1992. godine privukao je letos pažnju Totenhema i Liverpula, kao i Barselone koja je kontaktirala njegovog oca Paka Alarkona u vezi transfera talentovanog organizatora igre.

Ipak, Isko je ostao u Malagi i to na nagovor svog oca, koji je smatrao da nije vreme da se njegov naslednik preseli na Nou Kamp, jer ne bi imao dovoljnu minutažu.

Nova nada španskog fudbala eksplodirala je na početku ove sezone i pitanje je da li će i posle zimskog prelaznog roka ostati na La Rosaledi, iako je klauzula za njegov transfer 21 milion evra uz ugovor do 2016. godine.

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: