Nazad

USO: Oluja u NY, nastavak u nedelju

Izvor: B92 - Sport - Subota 08.09.2012 - 00:07

Novak Đoković nalazi se na korak od finala US Opena, pretposlednja prepreka na putu ka odbrani titule je David Ferer.

US Open

Srbin i Španac igraju svoj 14. međusobni meč, a u prethodnih 13 Novak je slavio osam puta. Nakon što je Ferer poveo 5:2, meč je prekinut zbog oluje.

Pobednika ovog meča u finalu čeka Britanac Endi Mari koji je u prvom polufinalu sa 3:1 u setovima dobio Čeha Tomaša Berdiha.

Odmah na startu meča Španac je napravio brejk za 1:0, nakon što je iskoristio prvu brejk šansu lobom Đokovića. Novak je pokušao da odmah uzvrati, imao je brejk šansu, ali se Ferer odbranio i stigao do 2:0. Potom je imao 0:30 na novi servis Đokovića, ali je naš teniser ovaj put imao dovoljno koncentracije da preokrene i stigne do prvog gema.

Vetar je nastavio da pravi probleme teniserima, kao i u prvom polufinalu, ali je Ferer bio siguran na svoj servis. Španac je igrao sjajnu na "Artur Ešu", dominirao je terenom, primoravao Đokovića da pravi greške što mu je donelo još jedan brejk za 4:1. Nakon što su oba tenisera osvojila još po gem, prema najavi organizatori su ispraznili stadion zbog oluje koja je stigla u Njujork.

Nastavak meča očekuje se oko 1 čas iza ponoći.


 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: