Nazad

Velebit novi trener Smedereva

Izvor: B92 - Sport - Četvrtak 11.10.2012 - 08:44

Fudbalski klub Smederevo objavio je da je Miloš Velebit imenovan za novog trenera i da će na toj funkciji zameniti Aleksandra Janjića.

ilustracija

Janjić je sporazumno raskinuo ugovor sa klubom zbog izostanka takmičarskih rezultata, a u cilju buđenja ekipe pred najbitnije utakmice u prvenstvu.

„Jedan od najkvalitetnijih trenera u ligi pored velikih problema u kreiranju igre usled dolaska velikog broja igrača, novog stručnog štaba, mnogobrojnih povreda nije uspeo da ostvari pobedu što je rezultiralo paljenjem alarma u klubu i donošenja teških odluka za dobrobit kluba. Iako je ekipa Smedereva počela bolje da igra u poslednjih par kola, samopouzdanje je i dalje na niskom nivou jer pobeda nikako da dođe, a vremena više nema“, kaže se na sajtu kluba.

Vođenje ’oklopnika’ tako će preuzeti Velebit, bivši igrač Smedereva, a sadašnji perspektivni trener i instruktor FSS.

„Velebit je mlad, izuzetno radan, stručan i obrazovan trener, a priliku da pokaže svoj talenat dobiće u svom klubu i svom gradu“, dodaje se na sajtu Smedereva.

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: