Nazad

Vidovdan u "Prestižu"

Izvor: OK RADIO - Sport - Subota 15.12.2012 - 11:16

U Mini maksi ligi, u balonu “Prestiž”, po prvi put učestvuju i mališani iz Preševa i okolnih sela, okupljeni oko kluba Vidovdan.

Ekipa Vidovdana

Roditelji koji dovode decu su ujedno i treneri i oni navode da je primaran cilj za njih da popularišu fudbal i sport među decom, da se kroz takmičnja upoznaju sa osnovnim pojmovima fudbalske igre.

- Želimo da se bave fudbalom, da su što manje na ulici, ali i kod kuće ispred kompjutera. Nama je prioritet briga o deci, da se pravilno razvijaju, i duhovno i telesno – kažu naši sagovornici, roditelji dece okupljeni oko sportskog društva Vidovdan.

Za ekipu Vidovdan iz Preševa u Mini maksi ligi nastupaju: Novak Đorđević, Stefan Zarić, Milan Spasić, Nikola Stojanović, Skender Ajeti, Miloš Mladenović, Aca Mladenović, Miloš Đorđević, Lazar Miljković, Armando Azirović, Miloš Kitanović, Uroš Pavlović.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: