Nazad

Vilanova: Želeli smo pobedu

Izvor: B92 - Sport - Ponedeljak 08.10.2012 - 00:20

Trener Barselone Tito Vilanova izjavio je posle remija sa Realom 2:2 da je njegov tim želeo pobedu, ali da ni nerešen rezultat nije loš.

ilustracija

“Da nam je neko pre sezone ponudio da sada imamo osam bodova prednosti, odmah bismo potpisali. Naravno, želeli smo 11, na terenu se nijednog trenutka nismo zadovoljili nerešenim rezultatom. Nismo želeli ni da srljamo, ali u svakom momentu smo mislili na pobedu”.

“Montoja je pogodio prečku, Pedro je posle imao šansu, bili smo nadomak pobede. Bila je ovo utakmica sa mnogo prekida. Nisam imao na raspolaganju nijednog pravog štopera, cenim napor koji su učinili igrači koji su ih zamenili. Takođe, nije uopšte lako igrati ovakvu utakmicu nezagrejan, kao što je bio slučaj sa Montojom, koji je ušao umesto povređenog Alveša”, rekao je Vilanova i potom se osvrnuo na odličnu partiju Lea Mesija.

“I dalje je mlad, ne znam koji su njegovi limiti. Treba da vidite kako trenira, koliko je posvećen i koliko želi da napreduje svakim novim danom. Mislim da nikada više nećmo videti igrača takvog kalibra. On je ubedljivo najbolji igrač na svetu. I Ronaldo je fantastičan fudbaler, da nema Lea, možda bi Kristijano dobio više priznanja”, kaže Vilanova, a Žoze Murinjo je u svojoj izjavi rekao da su “Ronaldo i Mesi sa druge planete”.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: