Nazad

Vratio se Sose

Izvor: OK RADIO - Sport - Petak 05.10.2012 - 13:43

Nebojša Stajić Sose (30), iskusni napadač i golgeter, nakon povrde i njenog saniranja, vratio se u matični vranjski Dinamo.

Stajić
Trenirao je punom parom, dobio dokumente i sada je na raspolaganju treneru Davoru Tasiću.
 
- Povreda me je omela da nastavim da igram za crnogorskog prvoligaša Jedinstvo iz Bijelog Polja. Uslovi profesionalizma su surovi i morao sam da se vratim, saniram povredu i krenem sa treninzima. 
 
Već mesec dana sam u trenažnom procesu, najzad su stigli i papiri i spreman sam da pomognem Dinamu u ovim teškim trenucima po klub – kaže Stajić.
 
Za njega je bio zainteresovan Radnički iz Pirota, bili su uporni da ga dovedu, ali Stajić se odlučio da ostane u Dinamu do kraja jesenje sezone.
 
- Želim da se oporavim i  možda ostanem u klubu u kome sam doživeo lepe trenutke. Za Radnički nikad nije kasno. Željan sam porodice i društva i zato ostajem – ističe Stajić.
 

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: