Nazad

Vujošević: Novakov kiks sa Zvezdom

Izvor: B92 - Sport - Nedelja 28.10.2012 - 19:16

Trener Partizana Duško Vujošević prokomentarisao je dolazak Novaka Đokovića na utakmicu Crvene zvezde istakavši da je naš teniser napravio veliki kiks.

Novak Đoković

Đoković je pre nekoliko dana prilikom posete Beogradu, nakon što je obišao teniske klubove Partizana i Zvezde, prisustvovao meču između Zvezde i Igokee.

"Strašno sam navijao za njega, a sad ću manje. On je prosto prevazišao klupske okvire i nije smeo niko da ga upotrebi. To je moje mišljenje i to sam rekao zato što imam simpatije prema njemu", rekao je Vujošević.

Đoković je na tom meču u "Pioniru" dobio dres od kapitena Zvezde Igora Rakočevića i u njemu pratio poraz "crveno-belih".

"Svako ko se na taj način deklariše treba da shvati da postoji i druga strana. Ipak, smatram da je to lična stvar svakoga, ali da mora da bude spreman i na drugačije mišljenje. On je talentovan dečko, ali nije postao takav zato što je talentovan, nego zato što je ličnost. Ima karakter i može da izdrži", rekao je Vujošević za "Kurir", istakavši da je isti slučaj i sa sportistima koji podržavaju Partizan, kao što su olimpijska šampionka Milica Mandić, te Novakova koleginica Ana Ivanović.

Košarkaši Partizana mt:s u nedelju od 19.00 igraju derbi meč regionalne ABA lige protiv Radničkog u "Pioniru".

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: