Nazad

Vujošević: Zvezda sa više energije

Izvor: B92 - Sport - Utorak 13.11.2012 - 08:54

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da su crveno-beli došli do pobede jer su sa većom energijom odigrali utakmicu.

Duško Vujošević

Crno-beli pretrpeli su drugi poraz u regionalnom takmičenju, u 8. kolu ABA lige Crvena zvezda je slavila sa 92:78.

"Zvezda je zasluženo pobedila jer je sa većom energijom odigrala utakmicu, što se posebno videlo u skoku. Ne treba zaboraviti da je Zvezda sa dobrim budžetom napravila odličan tim, doveli su zrele igrače, koji su igrali dobro i sa većom energijom nego mi", rekao je Vujošević.

Vujošević je zahvalio navijačima, za koje je rekao da su pokazali vernost i odanost prema klubu.

"Neki igrači bi trebali da se ugledaju na njih i pokažu tu osobinu u narednim utakmicama", kazao je Vujošević.

Na pitanje da li je utakmica protiv Bamberga u Evroligi uticala na nedostatak energije u utakmici sa Zvezdom, on je kazao da u takvim uslovima pojedinci "nisu dali koliko mogu".

Takođe, Vujošević je izuzetno burno reagovao i odbio da odgovori na pitanje novinara B92 koje se ticalo slabe odbrane Partizana. Posle toga, Vujošević je besan i psujući napustio konferenciju za medije.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: