Nazad

WTA: Ana i dalje 12, skok Jelene

Izvor: B92 - Sport - Ponedeljak 08.10.2012 - 17:03

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović na najnovijoj WTA listi i dalje drži 12. poziciju, dok su Jelena Janković i Bojana Jovanovski zabeležile napredak.

Ana Ivanovic

U odnosu na prošlu nedelju, Jankovićeva je napredovala za četiri pozicije i sada je 22. na svetu, dok je Jovanovski ostvarila skok za samo jedno mesto, na 54. poziciju.

Napredovala je i Vesna Dolonc, za deset pozicija, i sada je na 158. mestu, dok je Aleksandra Krunić i dalje 176.

Na samom vrhu nije bilo nikakvih promena, samo je Beloruskinja Viktorija Azarenka povećala svoju prednost u odnosu na ostale teniserke. Azarenka sada ima 10.955 bodova, a prati je Marija Šarapova iz Rusije sa 9.135.

Amerikanka Serena Vilijams se ove nedelje probila na treću poziciju, pošto je pretekla Agnješku Radvanjsku iz Poljske, a ostale teniserke među najboljih deset ostale su iste. Tako mesta od petog do desetog i dalje drže Petra Kvitova, Anđelika Kerber, Na Li, Sara Erani, Samanta Stosur i Marion Bartoli.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: